Dokumenthåndtering

Mdoc er et enkelt og logisk opbygget dokumenthåndteringssystem, der holder styr på alle dine elektroniske dokumenter og giver et hurtigt overblik – samtidig med, at det er let at anvende.

Mdoc håndtere alle typer af dokumenter som tekster, billeder, tegninger, e-mails og scannede filer.

Gennem den unikke dokumentgeneratorer sikres altid en ensartet struktur og navngivning. Mdoc sikre revisioner/versioner gennem Mdoc workflow og check-in/check-ud funktionalitet.

Mdoc tilbyder visning af mere end 250 fil-formater.

I Mdoc kan man navigere i arkivstrukturen gennem sags- og dokumentstrukturen via gule arkiver.  Gule arkiver kan underopdeles med mapper, som beskriver organisationsenheden. Samtidig kan der tilknyttes en dokumentoprettelses funktion, der sikre en ensartet struktur i alle sager / organisationsenheder. Dette sikre, at man kun har mapper repræsenteret, der rent faktisk indeholder dokumenter.

Mdoc har samtidig blå arkiver, der gør det muligt at opbygge arkiverne baseret på de metadata, der er valgt. Eksempelvis kan den enkelte bruger se, hvilke dokumenter han/hun har i dagens postbakke, selvom de enkelte post emner allerede er arkiveret korrekt i sagsstrukturen.

 

Click & Share